Poker Rakeback

Rakeback Poker Onko kaikki raivon! Ennen muinoin rake back on piilotettu salaisuus potkuri pelaajia ja ammattilaisia, Nyt nettipokerin puomi ja kilpailukykyisten muokatun poker on avannut tien kaiken tasoisille pelaajille saada rakeback.

Mikä on Rakeback?

Rake Back kaupat prosenttia rake maksetaan takaisin sinulle pelaamisesta pokerisivusto. Vakavia pelaajat ansaitsevat tuhansia dollareita kuukaudessa juuri rakeback. Kun rekisteröidyt, niin Online Rakeback pokeri käsittelee kautta Rakebackmypoker rahat maksetaan yleensä automaattisesti huoneen suoraan tilillesi. Kuitenkin joskus rakeback pokeri rahaa maksetaan sinun nettipankki tilille.

Jopa pelaajat pelaa yhtä pöytää 50c / $ 1nl saada 4 dollaria tunnissa takaisin allekirjoittamalla jopa 25% rakeback pokeria paljon. Kuvittele 70% rakeback pokeria paljon!Jos olet jo pelannut pokeria verkossa ja ei saada rake back, olet puuttuu ulos ilmainen palvelu, ja mikä tärkeintä, olet puuttuu pois ilmaista rahaa!

Miten saat Poker Rakeback?

Huoneita tyypillisesti 5% leikkaus joka potin, ja tätä kutsutaan "rake". Olet usein nähdä ryhdytty ja pinotaan huipulla / puoli pöydän / potin, kun pelaat.

Vain rekisteröidyt yksi esillä pokerihuoneet ja voit alkaa saada takaisin rake heti. Jos olet jo pelata yhdessä näistä huoneista ilman rakeback niin kauneus on, voit jatkaa pelaamista samalla pokeripöydissä kanssa samat pelaajat rekisteröitymällä johonkin muihin huoneisiin, jotka ovat samassa verkossa.

Rakeback Poker Deal Esimerkit

Rakeback Poker Deal 1 - herra Fun

Toistaa ajoittain hauskaa WalkerPoker Hän yleensä pelaa vain viikonloppuisin ja aina halu vie hänet, pelaa rajoittaa $ 0.50 / 1 dollari taulukoita. Vuonna kuussa hän on keskimäärin noin 2000 kättä ja luoda jotain alueella 300 dollaria yhteensä rake. 30% rakeback-sopimus, että hän on antaa hänelle tyypillinen rakeback maksaa $ 100 kuukaudessa.

Rakeback Pokeri Deal 2 - herra Vakaa

Toistaa melko säännöllisesti Full Tilt Poker on $ 1 / $ 2 no limit tai pot limit-pöytiä. Vuonna kuussa hän pelaa noin 4000 kättä, tuottaa jotain $ 1500 yhteensä rake. Hän on 35% rakeback-sopimuksen ja tämän verkot hänelle noin $ 500 rakeback joka kuukausi.

Hot Rakeback tarjous vuoden 2012

Carbon Poker Rakeback

Carbon Poker on paitsi paras ohjelmisto kaikkien online pokerihuoneista, ne myös maksavat 35% Rakeback tilillesi päivittäin! Yhdistä että teidän valtava bonus, ja sinulla on mahtava tarjolla Carbon. Katso täydelliset tiedot Carbon Poker Rakeback

No comments:

Post a Comment