Poker Rakeback

Rakeback Poker Onko kaikki raivon! Ennen muinoin rake back on piilotettu salaisuus potkuri pelaajia ja ammattilaisia, Nyt nettipokerin puomi ja kilpailukykyisten muokatun poker on avannut tien kaiken tasoisille pelaajille saada rakeback.

Kuinka paljon Rakeback voit odottaa

Rakeback Online
Rakeback Online
Aiemmin olemme keskustelleet tärkeää leikkii rakeback alhaisilla ja keskialueen rajoja.Rake on enemmän vaikutusta 60 dollaria potin kuin sillä on 600 dollaria potin. Ensimmäisessä tapauksessa rake on 5% ja toisessa se ​​on vain 0,5%. Muita tekijöitä on suuri vaikutus sinun rakeback olet minkälainen peli pelaat ja kuinka monta pelaaja olet vastaan.

Kiinteä raja vs. Ei rajaa

No limit pelaajat yleensä rake vähemmän rahaa kuin fixed limit pelaajia. No limit pelaajat yleensä odottamaan parempia aloituskäsiä kuin he tekevät raja, ja sitten nostaa se ylös ennen floppia.Vastustajat usein taita, ja käsi ei edes pääse floppi. Jos pokerihuone, kuten useimmat huoneista ei, käytä "no flop no drop"-politiikkaa ne tapana periä mitään rake ruukuissa, jotka eivät pääse floppi. Jos pelaat tiukka-aggressiivinen no-limit peli et olla mukana, että monet suuret ruukut tunnissa, eikä maksa paljon rakea.

Limit peleissä on erilainen luonne. Kun saat mukana potissa saat usein piirtää, ja oikeat pottikertoimet jatkaa kädellä. Sanokaamme floppi värin vedon vastaan ​​kaksi vastustajaa ja yksi heistä vedot pois ja toinen puhelut oikein soittaa kiinni värin. Vuonna NL pelaajat usein vetoa summa, joka työntää ulos tasapeliä, tai tehdä puhelun virheellinen. Laitetaan se tällä tavalla, on raja on usein oikeus kutsua kädellä, joka ei ole paras tällä hetkellä, mutta se on yleensä väärä asia tehdä mitään rajaa.

Täydellinen rengas vs. Short handed

Jos pelaat short-handed pokeria maksat enemmän rake, joka on melko ilmeinen. Jos olet vastaan ​​kolme pelaajaa Esimerkiksi, voit olla blindit 50% käsiä, ja voi voittaa rahaa olet puolustaa niitä. Vastustajat tietävät, mitä olet tekemässä ja soittaa sinulle keskinkertaisia ​​tilojen. Tämä luo paljon potteja, ja maksat paljon rakea.

Vuonna täydellinen rengas peli, toisaalta, sinun ei tarvitse puolustaa kaihtimet samassa määrin kuin pöydissä peleissä. Olet vähemmän ruukuissa ja maksaa vähemmän rake.

pelaaja tyypit

Eri pelaajat maksavat eri määrän rakea.Toimia pelaaja, joka saa monessa mukana potteja monenlaisia ​​tilojen tulee tietenkin rake enemmän rahaa. Toisin kuin tiukka pelaaja, joka ei pelaa, että monet käsiä.

johtopäätös

Kun yrität laskea mitä rakeback tulee olemaan, nämä tekijät on otettava huomioon.Rake laskimet että jotkut sivustot tarjoavat eivät aina tee sitä. Kuinka paljon rakea maksat perustuu monista asioista, ja on hyvin yksilöllistä.Parasta, mitä voit tehdä, on löytää suurin rakeback-prosentti, ja jatkaa pelaamista pelin teet parhaiten. Katsokaa rakeback kuin ylimääräistä rahaa lisätty bankroll lopussa kuukausittain, eikä jotain, joka pitäisi sanella mitä pelissä voit valita.

No comments:

Post a Comment